?????? ??????? ?? ????????? ?????

Имате ли визия за вашето бъдеще?  Къде виждате вашата кариера, вие приемате?

Това може да звучи като старата “ къде виждате себе си в пет години ” интервю въпрос, но той ’ s нещо всеки трябва да отразяват върху от време на време.  Старата поговорка “ ако не ’ знам къде сте ’ отиваме, вие ’ ll свърши постоянен все още ” е много вярно.

Един от най-добрите и най-неизползван методи да работи за вашите цели в кариерата е ментор.  Намиране на някой, който ’ е бил там, направи това, което може и ще ви предложи насоки.  Аз лично никога не притеснявана с това в продължение на много години; Бях убеден, че някак си е различно (което може би бях) и така си опит беше ’ t за мен (което е глупаво, когато те са били е там, където исках да бъде).

Простата истина е, че ако искате да получите някъде в живота, ако има ’ s хора знаеш ли кой ти се възхищават или възхищавам им успех, най-добрият начин да научите как да се къде са е просто да попитам и да видите съвети.  Това може да изглежда неудобно и ако вие ’ сте избрали грешен наставник, тогава то ще бъде.  Добър наставник, особено за водеща роля, е от вида на човек, който подхранва успех в други.  Право наставник за вас ще се радва да ви помогне.

Втората основна пречка с наставници е това: Велики, имам наставник, какво да правя сега?  Какво мога да попитам?  Как работи това?

Памела багажника над в Нагло кариерист блог е добра статия, свързани с това право “Как аз имам моите текущи любимите наставник“.  Всички си точки са добри такива; любимата ми (който трябва да призная, е първоначално посочи навън над в Lifehacker) е да питам “ какво трябва да аз се питам сега? ” не забравяйте, че Вашият наставник е бил път ви ’ отново се опитва да ходи.  Малко в бизнес е наистина уникален rocketscience.  Те могат да оценят къде сте, какво трябва да знаете по-нататък и ще ви води правилната посока - дори когато не ’ t знаят къде да започне.

Докато връзката isn ’ t формално, имам ментор сега - няколко, в действителност, но основната един и то ’ s изключително ценни за мен и мястото, където искам да отида.  Там ’ s, някои области на кариерата ми, че трябва да расте, че могат да научат за говори с моя ментор в обикновен разговор; същото обучение ще ми отнеме векове сам да се препъва в да.  Стойността е огромна.  Ако не ’ t има ментор, един търсят.

?????? ?????????, ???!

???????? ???????